Dunia Fantasi Saya

Dunia Fantasi Saya

TEKAN SINI

Followers

About Me

My photo
hallo there, i'm finiy and this is my official blog. i love writing. thats the reason why i do this blog and i also love to share my stories with my friends.so enjoy when you read this blog dear :)

mY true Love

mY true Love
IBUNDA NOOR AISAH
"Mother is an undying love, A love beyond compare, the one you take your troubles to, she is the one who really cares. Mother you are all of this and more, I love you very much"

gadis-2 ku sayangg

gadis-2 ku sayangg
ONE3RD SIBLINGss
"sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan. tanpa persahabatan percintaan akan berakhir.tetapi tanpa percintaan sahabat boleh kekal. oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin.

mY little brO

mY little brO
ini satu-2 nya adik kandung aku yang lahir dari satu perut ibu yang sama . MOHD SAHRIL AZLI. iloveyou more then you love me sayangg. saya akan selalu ada untuk awak <3. rajin-2 la follow blog dia - CLICK HIS PHOTO !
Powered by Blogger.

Saturday, 25 August 2012

indahnya suasana raya

hye stalker2 sekalian :D
wajib gembira sekarang sebb bulan baik ni kan.
ramai sangat yg upload pic raya, but for me, jgn cakap beraya baju raya pon tade for this year
tak meriah sangat la raya untuk aku, sebb sangat sekejap berada di kampung.
so sad.. :'(
so aku pinjam baju raya adex aku, untuk bergambar sat . heee
*cantex kan. hahaha


tapi ade satu hari raya yang sangat bermakna bagi aku, 
beraya di rumah HAZIQ YUSUF. 
thanks cz sempurnakan raya saya untuk tahun ni. 
thanks untuk mak, ayah, fika, yana, lokman, aiman dan muhd 
sebb trut sama sempurnakan raya saya. 
1st time beraya di rumah muaalaf-2 kat area rawang. mostly diorang semua seronok sambut Aidilfitri.
tapi sayang lupa nak snap gambar. hahah
inilah kenangan terindah for this raya. 

22hb, sangat boring bila kene balik UPM, kampus Bintulu semula. 
damn, assgmnt melambak. aduh. test menunggu. tapi xpe try tok solve it.
sangat seronok jugak sebb awak & kengkawan hantar saya di LCCT.
thanks guys. sangat hargai. :)


me & haziq


thanks ixaty hadi, haziq yusuf & ridzuan Noh coz sudi hantar saya ke terminal LCCT.
anda semua buat hari-2 saya sangat seronok :)











Wednesday, 1 August 2012

kini tiba lagi

1st August 2012

"Happy Anniversary 4years 3month"

saya sayangkan awak 

" haziqyusuf "

kebahagiaan ku :)

Alhamdulillah, akhirnya dia kembali pada ku,
terujanya hati ini Ya Allah, sungguh bahagia x terkira,
tatkala dia kembali menjadi insan yang setia berada di sisiku ini.

#terima kasih tak terkira, Abdul Haziq bin Yusuf, akhirnya awak mengalah
demi menebus kesalah lama. Perpisahan yang tercipta menjadi pengajaran 
buat diri kita. walaupun di halang keluarga, saya tetap menanti kebahagiaan itu. 


semoga kebahagian berpihak pada kita. InsyaAllah 



tiada siapa yang tahu.

Ya Allah, sedihnya rasa, gembira nya rasa hati ini.
saat dia tinggalkan aku, kini dia kembali semula. 
memang hati ini, selalu menipu, menipu pada semua
tentang perasaan yang aku pendam seorang. nmpk seperti bahagia
tetapi menderita. Ape-ape pon aku bersyukur
kerana jodohku dengan dia tetap ada.
Ya Allah kau kuatkan jodoh kami ini. x sanggop rasanya terpisah lagi 


KUPILIH kamu bukan kerana RUPA, kupilih kamu untuk ke SYURGA, insyaALLAH :,)


#Seandainya Kau catatkan dia milikku, satukanlah hatinya dgn hatiku#