Dunia Fantasi Saya

Dunia Fantasi Saya

TEKAN SINI

Followers

About Me

My photo
hallo there, i'm finiy and this is my official blog. i love writing. thats the reason why i do this blog and i also love to share my stories with my friends.so enjoy when you read this blog dear :)

mY true Love

mY true Love
IBUNDA NOOR AISAH
"Mother is an undying love, A love beyond compare, the one you take your troubles to, she is the one who really cares. Mother you are all of this and more, I love you very much"

gadis-2 ku sayangg

gadis-2 ku sayangg
ONE3RD SIBLINGss
"sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan. tanpa persahabatan percintaan akan berakhir.tetapi tanpa percintaan sahabat boleh kekal. oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin.

mY little brO

mY little brO
ini satu-2 nya adik kandung aku yang lahir dari satu perut ibu yang sama . MOHD SAHRIL AZLI. iloveyou more then you love me sayangg. saya akan selalu ada untuk awak <3. rajin-2 la follow blog dia - CLICK HIS PHOTO !
Powered by Blogger.

Sunday, 25 November 2012

HYE HYE FOR SEMESTER 2

Alhamdulillah, akhirnya dapat jugak aku sambung semester yang ke-2
dekat UPM, Kampus Bintulu ni.
aku start mendaftar pada 19/10/2012 untuk sem ni
Alhamdulillah, semua nya sehat-2 belaka. coursemate pon se3makin sehat.
haha :)
subjek untuk sem 2 ni sangat mencabar jugak.
sebab ade subjek bio dengan fizik. 
hopefully aku boleh buat. 
ini saja untuk entry kali ni. 

Sunday, 14 October 2012

MY 1ST TUTORIAL .

Hye stalker-2 blogger sekalian :p
mesti tertanya-2 apa bnde yg finiy nak post kali ni. 
oke, ini first time finiy try tutorial tudung bawal.
nmpk nice je finiy tgok gadis-2 yg kat youtube tu buat. 
so finiy pon menjebakkan diri dengan ikot cara diorang bertudung
bagi finiy, nice juga. hahah . puji diri sendri
oke ini adalah hasil finiy meniru diorang. haha


finiy satukan je lah semua gmba ni. hahah
NICE TAK ?
better korang semua puji, kalau x finiy gigit sorang demi sorang :D
haha, gurau je lah. 

SELINGAN,

ESOK finiy balik semenanjung. whoahahah. seronoknya.
hehehe.



Thursday, 20 September 2012

SIAPA LELAKI INI ?

hye stalker-2 sekalian :D
first of all, aku ta tahu lah kenapa dan apa dah 
jadi dengan entry kali ni. ?
konon-2 nak mencerita kan siapa lelaki ini? 
atas permintaan tuan punya badan, nak sangat aku cerita tentang
dia dalam blog kesayangan aku ni. 
baiklah aku tunaikan dari kempunan.

HAHAH :) 
oke, lelaki ni adalah kawan aku masa kat 
INSTITUT PERTANIAN AYER HITAM, JOHOR.
orang ramai panggil dia ABANG HANIS uwerkkkk
yelah umo dah tua la katekan. tak silap 24 Tahun kot.

waktu sem 1 dia ni memegang jawatan sebagai AJK SUKAN & REKREASI
sempat jugak lah aku bekerja bawah dia sebagai ajk kecil. 
NOT BAD lah keje dia.
masuk sem 2, perghhh naik tahta jadi PRESIDENT 
terus. hahahah. oke lah kalau dia jadi ketua, ade jugak lah aktiviti
yelah dah over dewasa ni banyak lah sikit idea yang dia keluarkan.

masa kat ipah , dia selalu main bola ngn futsal.
petang-2 ade je la muka dia ngn kengkawan dia kat padang.
dia jugak wakil IPAH masa lawan kat IPTG.
team bola sepak dapat NO 2, but team futsal dapat NO 1 kot..
ish panjang sangt lah pulak, ckup lah tu. nak tahu x sape lelaki tu,
let seee


*oke , ni lah dia ,sorry nama penuh x tau
call him HANIS sahaja


 *oke ni waktu kat ipah , pic hanis ngn pitot 

OKE HANIS!
puas hati, akhirnya ade jugak entry sal aok, koi dah buatkan dah.
lepasni jangan bising-2 lagi oke . PEACE !


Wednesday, 19 September 2012

HAPPy bUFday tO YoUuuu :D

19 SEPTEMBER 1993
waaahhhh, adex saya muncul.
today is 
19 SEPETEMBER 2012
waahhhh, happy bufday adex kesayangan ku.
genap sudah 19TAHUN.
~ apa aku merepek ni, ayat cam keling~

but objective sebenar just nak wish bufday untuk kau. 
then sedikit wish untuk kau :

1) hope apa yang kau nak jadi kenyataan
2) semoga jadi anak soleh (werkkk)
3) semoga dapat camera yang kau idam-idamkan tu (tatau sebut)
4) semoga panjang umur
5) semoga dapat pointer bagus untuk sem ni
6) yang sangat penting, jangan lupa kat mak & aku

MUHAMMAD SAHRIL AZLI aka EH ATAN

LOVEYOU UNTIL MY LAST BREATH :D
MUAXXX! 

Friday, 14 September 2012

RINDU+SAYANG LELAKI INI

hYe blogger sekalian :)
mesti tertanya-2 kan entry ni tentang siapa.??
YEAH! lelaki ni adelah sorang-2 nya ADIK lelaki aku.
rindu sangat dekat dia, 
since jauh ni, rase rindu tahap sawan dekat dia
dialah tempat nak gaduh+suka+duka aku

MUHAMMAD SAHRIL AZLI BIN ABU BAKAR
aka
EH ATAN 

muka cam bebudak, tapi umur dia dah 19 TAHUN
hahah, untunglah dia sem 3 dah kat poly PD
yang aku duk terkedek-2 sem 1 lagi kat UPM ni
konvo dulu lah nampaknya. 

*serius akak rindu kau
 .
LEBIU MUAXXXX





SAYANG KAU ATAN !




KONVO BERLALU TINGGALKAN AKU :(

salam, stalker-2 semua.
sedih bagai nak gila sebab aku tak dapat hadirkan diri kat event 
KONVOKASYEN INSTITUT PERTANIAN MALAYSIA (IPSM)
2 tahun blaja tapi tak konvo dengan alasan tiket mahal. (grrrrrr)
hurm tapi takpe lah, sekurang-nya aku masih ade konvo 
untuk diploma nanti :)

orang lain sebok berkonvo tapi aku ngn kawan-2 yang senasib ngn 
aku buat aktiviti berpaedah dengan berjalan-2 di sekitar BINTULU. 

lokasi : Taman Tumbina & Tanjung Batu 


* ala-2 model lah konon,, nyampah aku aku weyh.. hahaha


* candid. saje.. cita-2 nak jadi super model tapi tak kesampaian

kepada kengkawan yang balik konvo jangan lupa kami di sini.
sangat sedih sebenarnya tapi buat-2 suka saje :D

oke semua. bye jumpa di entry seterusnya (+,+)

Saturday, 25 August 2012

indahnya suasana raya

hye stalker2 sekalian :D
wajib gembira sekarang sebb bulan baik ni kan.
ramai sangat yg upload pic raya, but for me, jgn cakap beraya baju raya pon tade for this year
tak meriah sangat la raya untuk aku, sebb sangat sekejap berada di kampung.
so sad.. :'(
so aku pinjam baju raya adex aku, untuk bergambar sat . heee
*cantex kan. hahaha


tapi ade satu hari raya yang sangat bermakna bagi aku, 
beraya di rumah HAZIQ YUSUF. 
thanks cz sempurnakan raya saya untuk tahun ni. 
thanks untuk mak, ayah, fika, yana, lokman, aiman dan muhd 
sebb trut sama sempurnakan raya saya. 
1st time beraya di rumah muaalaf-2 kat area rawang. mostly diorang semua seronok sambut Aidilfitri.
tapi sayang lupa nak snap gambar. hahah
inilah kenangan terindah for this raya. 

22hb, sangat boring bila kene balik UPM, kampus Bintulu semula. 
damn, assgmnt melambak. aduh. test menunggu. tapi xpe try tok solve it.
sangat seronok jugak sebb awak & kengkawan hantar saya di LCCT.
thanks guys. sangat hargai. :)


me & haziq


thanks ixaty hadi, haziq yusuf & ridzuan Noh coz sudi hantar saya ke terminal LCCT.
anda semua buat hari-2 saya sangat seronok :)











Wednesday, 1 August 2012

kini tiba lagi

1st August 2012

"Happy Anniversary 4years 3month"

saya sayangkan awak 

" haziqyusuf "

kebahagiaan ku :)

Alhamdulillah, akhirnya dia kembali pada ku,
terujanya hati ini Ya Allah, sungguh bahagia x terkira,
tatkala dia kembali menjadi insan yang setia berada di sisiku ini.

#terima kasih tak terkira, Abdul Haziq bin Yusuf, akhirnya awak mengalah
demi menebus kesalah lama. Perpisahan yang tercipta menjadi pengajaran 
buat diri kita. walaupun di halang keluarga, saya tetap menanti kebahagiaan itu. 


semoga kebahagian berpihak pada kita. InsyaAllah 



tiada siapa yang tahu.

Ya Allah, sedihnya rasa, gembira nya rasa hati ini.
saat dia tinggalkan aku, kini dia kembali semula. 
memang hati ini, selalu menipu, menipu pada semua
tentang perasaan yang aku pendam seorang. nmpk seperti bahagia
tetapi menderita. Ape-ape pon aku bersyukur
kerana jodohku dengan dia tetap ada.
Ya Allah kau kuatkan jodoh kami ini. x sanggop rasanya terpisah lagi 


KUPILIH kamu bukan kerana RUPA, kupilih kamu untuk ke SYURGA, insyaALLAH :,)


#Seandainya Kau catatkan dia milikku, satukanlah hatinya dgn hatiku#

Sunday, 24 June 2012

selangkah ke UPM

Alhamdulillah apa yang aku tunggu-2, akhirnya aku dapat.
Thanks Allah cz give me opportunity untuk masuk ke
UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA KAMPUS BINTULU, SARAWAK.
waa. pengalaman yang sangt berharga.
8 JUN 2012
tarikh yang sangat bermkna bagi aku.
akhirnya dapata jugak aku masuk ke UNIVERSITY yang aku idam-2kan sejak kecik.

bila dah jauh ni sumpah terasa seperti kehilangan.
jauh dari mak, atan, bapak , family and new person in my life
IZWAN FIRDAUS BIN AWANG MOHD FAUZI.
sangat sedih, tapi xpe ingat niat aku kesini. InsyaAllah aku akan berjaya.

awak, thanks teman kan saya sebelom pergi terbang ke sini.
kenangan 10 hari awak di rumah saya sangat bermakna.
saya hargai sangat-2
perjalanan yang sangat jauh, dari  MELAKA awak ke PERAK.
awesome.. hee.

TAHNIAH ! cz awak lelaki pertama yang jumpa ayah saya. 
TAHNIAH jugak cz awak berjaya amik hati MAK ESAH .. 
awak memang terbaik. sebulan awak bersama saya, 
awak dapat rasa semua kehidupan saya.

#tq cz hantar saya sampai ke LCCT ! now kita terpisah jauh
jaga diri awak, dont worry saya sentiasa ade untuk awak.
make it easy ok. ! <3 you 


always miss you. my beby -boo. heeee 

Thursday, 10 May 2012

akhirnya DIA kekasih aku

Alhamdulillah, sangat-2 bahagia rasanya.
tak sangka DIA kekasih aku sekarang.
daripada bestfriend terus kepada boyfriend
usia persahabatan selama 1 tahun setengah terus membuat aku memilih dia.
macam lucu sangat bila dikenang-2 kan 
walaupun pada masa yang sama aku dengan dia mepunyai kekasih 
tapi dia pun memendam perasaan dekat aku, sama seperti aku.
Tapi perasaan tu kami ketepikan sebab masing-2 dah ade kekasih. 

nak dikatakan jodoh la kowt, kebetulan kami putus pada bulan yang sama.
dia kongsi masalah dia dengan aku, sama seperti aku.
 terima kasih ALLAH . 
kenapa aku tak jumpa dia dari awal lagi. mungkin ini hikmahnya.
terima kasih sebab munculkan dia sebagai sahabat dan akhirnya sebagai cinta hati saya.

untuk awak capital I

~ thanks sebab ade dengan saya,
~ thanks sebab hari-2 bersuper saver dengan saya sampai jam 4 pagi.
~thanks sebab always jumpa saya tiap-2 minggu
~ thanks sebab banyak korbankan masa awak untuk sms dan bergayut dengan saya

awak sangat comel bagi saya sebab awak memng comel .
awak ketepikan ego awak untuk saya semata-2 awak tak nak gadoh lama-2
saya hargai ape yang awak buat,.
saya janji dengan awak, saya akan jadi seperti awak capital I .
seorang yang menjaga hati.

08/05/2012  tarikh keramat saya dengan awak 
i love you so much Capital I

Monday, 16 April 2012

Masihkah adanya sayang ..

Seminggu berlalu, macam tak percaya yang aku bukan lagi bergelar kekasihnya.
kuatkanlah semangat aku Ya Allah.. 
Aku ta boleh macam ni, aku ta boleh patah semangat. aku kene kuat.
InsyaAllah.. kalau ada jodoh tak kemana. 
Aku kena kenal siapa diri aku dulu, sebelom aku kenal orang lain.
betul , hati tak boleh nak tipu, perasaan sayang aku kat dia terlampau kuat.
Sehingga kan aku masih ta boleh nak terima kenyataan ni. 
Berat sungguh dugaan yang aku kena lalui ini. 
hurmm, menjadi tnda tanya bagi aku, masih adekah lagi perasaan sayangnya terhadap aku?
Masihkan aku diperlukan lagi dalam hidup dia. mungkin sekarang tidak.!
tapi masa akan datang, adakah aku akan kembali menjadi kekasihnya seperti biasa.
aku ta tahu jawapan tu, apa yang harus aku buat.
sampai bila aku harus menunggu. 

tapi sampai bila-2 aku akan ingat pesan dan kata-2 nya.

: finiy, kalau ade jodoh , i sendiri yang akan datang dan cari you. 

sangat bermakna kata2 dia bagi aku. Haziq saya akan tunggu awak.
Insyaallah, kalau ada jodoh kita akan kembali seperti biasa. mungkin waktu tu akan tiba.
dan mungkin waktu tu bukan milik kita. 
Aku hanya mampu berdoa. semoga KAU perkenankan doa hambamu ini. 
InsyaAllah. amin


Allah tengah uji aku. aku kena bersabar. 
Tuhan takan timpakan ujian terhadap hambanyadengan ujian 
yang hambanya tak boleh nak pikul.
InsyaAllah aku boleh.Amin 

Wednesday, 11 April 2012

Penantian kini Berakhir

Ya, Allah.. begitu berat dugaan yang kau berikan ini.
semua ini telah tertulis bahawa aku bukan milikknya.
penantian yang aku tunggu akhirnya terjawab hari ini.
aku bukan girlfriend Abdul Haziq lagi. !
berat untuk aku terima. betapa aku sayangkan dia, dia tetap dengan keputusan 
untuk tinggalkan aku. sedih sehingga tidak mmpu lagi untuk menagis
apa yang aku mampu, hnya berdoa semoga dia tetap mengingati aku
tak terniat aku akan melupakannya setelah dia pergi meninggalkan ku
apa yang pasti, peluang sentiasa terbuka kepadanya.
aku sentiasa menunggu nya Ya Allah.
berikanlah aku kekuatan untuk semua itu.
Haziq, saya tetap tunggu awak. 
saya tetap tunggu awak selagi saya mampu, saya takan lupakan awak haziq.
Tidak akan. itu janji saya . 

Sunday, 8 April 2012

terlampau berat dugaan ini .

enam hari dah berlalu, tapi aku tetap tak boleh nak dapatkan dia semula.
Ya, Allah beratnya dugaan yang kau berikan terhadapku . 
betapa susahnya, untuk berjuang untuk dapatkan dia semula.
apabila dia berkata " kita hold kan dulu relation nih, i dah tak ade rase sayang tu, i tak rasa ape-2 "
Ya, Allah luluh hati aku ni. tak bermakna aku kena putus asa. 
berusahalah finiy, berusaha lah. 
sesuatu yang terjadi mesti ade jalan pnyelesaian.
aku tak boleh bohong hati aku, aku perlukan dia, aku sayangkan dia.
shafini, kau kene kuat, ikhlas untuk berusaha finiy, 
kalau betol kau mhukan dia semula, kau kne berusaha, bukan mengalah.
kuatkan semangat kau finiy. kau mmpu, 
haziq saya terlmpau sayangkan awak. saya tak mmpu macam ni. 
tolonglah saya, tlonglah percayakan saya. 

Wednesday, 4 April 2012

Tuhan tolong lembutkan hati dia :)

baru aku sedar ape yang aku buat ni semua salah
baru aku sedar , apa yang dia rasa bila aku buat perkara yang sama seperti dia buat sekarang
semua tu berlaku sekejap jer
mampu ke aku berubah ? 
mampu ker aku pikir perasaan dia?
salah aku jugak, sebab abaikan dia, dia jauh kat sane
dia hanya ada aku, sebagai seorang GF dia. 
tapi apa yang aku buat untuk buktikan yang aku ni gf dia??
finiy tolonglah dia, kau sepatutnya ada bila dia perlukan engkau.
kau sepatutnya gembirakan dia bila dia letih selepas bekerja.
bukan tinggalkan dia sunyi sorang-2.
sekarang, bila dia dah kenal dengan someone . baru kau nak rasa tu semua
baru kau nak sedar yang dia tu hak kau.
finiy, semua tu da terlambat finiy. 
hargailah dia. please lah finiy, dia bukan orang lain. dia TEMAN LELAKI KAU !
berubah sebelum kehilangan dia. 

# kepada sesiapa yang membaca, hargailah seseorang tu,
 saya bercerita setelah apa yang berlaku ke atas diri saya.

+ dikesempatan ini, saya nak mentionkan bahawa 1 APRIL 2012 genap  
relation kami sebagai pasangan kekasih selama 4 tahun. 
tolong doakan hubungan kami kawan-2 +

- baru saya tahu , betapa pentingnya menghargai seseorang ketika dia masih bersama kita
.sebelum dia pergi tinggalkan kita,  -

# kekasih saya, ABDUL HAZIQ BIN YUSUF #



+ saya sayang si Dia +


+ pic atas ni, masa celebrate anniversry couple  yg ke 2 tahun 9 bulan.
 sekarang dah 4 tahun. 2 tahun pic ni bertahan. Alhamdulillah +



Saturday, 31 March 2012

berwajah baru, perangai tetap sama

hye semua. apa khabar. da lama tak merapu bagai dalm ni.
hee. finiy nak mentioned kat sini yang saya buat rambot baru
haha. poyo je kan. tapi biar lah. blog saya ok !
hahah. teringin nak wat digital perm.. 
sebab terlampau teringin, jadi begini lah rupe saya. 


hahah. bergulung-gulung bagai rambot nyer..
oke.finiy nak share cite sikit yang esok saya nak berkampung
dekat MELAKA . praktikal kat sane..
bagaimana agaknya.. hope berjalan dengan lanjar.. doakan saya.
iloveyou.. bye salam..

Thursday, 16 February 2012

Long journey.. Trip ke PERAK !good luck kontinjen IPAH !!

Assalamualaikum. 
perghhh. semangat finiy nak tulis blog hari ni. okayh 
esok 17hb until 19hb saya bersama 39 rakan yan lain
akan bergerak ke PERAK.! 
lokasi utama adalah di
INSTITUT PERTANIAN TITI GANTUNG.
tujuan adelah sebab mini sukan akan berlangsung ka sana.
7 buah institut amik bhgian
INSTITUT PERTANIAN AYER HITAM, JOHOR
INSTITUT PERTANIAN TITI GANTUNG, PERAK
INSTITUT PERTANIAN SERDANG, SELANOR
INSTITUT PERTANIAN BUMBONG LIMA, PINENG
INSTITUT PERTANIAN SARAWAK
INSTITUT PERTANIAN SABAH
INSTITUT PERTANIAN KUALA LIPIS

aiyaaa.. bnyak takot ma
hope kitorang wakil ip JOHOR
dapat pingat emas yang bnyak.
harap-2 perjalanan esok berjalan denan lancar.

# Tak sabar weyh.. semangat !
aja-aja fighin.. heeee

Wednesday, 15 February 2012

tunggu dan lihat je lah

geram tak terkata la kan. rasa stupid gila
hurmm.. training tak menjadi. shoot bola pown cam haram.
lagi 2 hari je da nak terbang ke IPTG
bole ke nak menang cam ni. lawan SARAWAK kot..
hope nasib mnyebelahi aku. Please...
hurmm.. kalau lah ta dapat buat yang terbaik macam mana. 
mesti ade yang menunding jari nanti. 
pape pown semangat tu kene ada. hurmm.
aja aja fightin.... !

berwajah baru sudah blog aku.

hari ni aku bersemangat sangat-2 
sebab aku nak tukar image blog aku nih. aku ingat tak boleh
tapi akhirnya bole la jugak, walau tak gempak mana 
tapi begini la hasilnya. fuhhh =,=" 
letihnyaaaaa !!
Alang-2 dah bukak blog nih , merepek la sikit kan
hari ni aku rasa malas semacam, rase mendu sikit. 
tak tahu la sebab apa kan.
arghhhh. p lantak la kan. 
hope petang ni aku bersemangat sikit nak training netball.
papepown aku suka image blog baru even nampak 
cam serabut sikit. heee :D

Tuesday, 14 February 2012

saya ade KEKASIH baru . i'm fall in love again .

hamboi.. mesti terkejot kan,
oke nak buat pengakuan yang saya ade KEKASIH baru.
=,=" maafkan saya. ummmm
bukan niat nak menduakan HAZIQ YUSUF tu. haha

oke la saya jujur , saya da jatuh hati kat seorang gadis ni.
acctually ta penah pon jumpa face to face lagi. 
setakat berborak dalam fon, chat kan fb tu normal. 
for me, dia sangat2 cute ! even ta penah kenal tapi dia selalu 
buat saya gembira, ade jer bila saya on. 
thanks si comel ! 
saya da anggap dia macam sahabat saya.
thats y saya panggil dia kekasih saya. 
nama girl ni bagi saya sangat cantikkk coz nama ayah kami sama.
bertapa sweetnya kita. haha cewaaaahhhh. 
saya sayang awak 

NURFARHIN BINTI ABU BAKAR 


# ini dia KEKASIH saya. love you awak <3

tanpa kamu saya tak kenal ayien ni awak...
credit for IXATY HADI. sebab awak saya kenal dia sayanggg. 
saya pon sayang awak jugak xaty cz awak bntu saya dalam
semua masalah cinta saya. 
rindu nak meet awak lagi wahai CINTA.


#ini dia CINTA saya. IXATY HADI

walaupun kamu berdua telah ditaken by LEYMAN WATTAU with HAREEZ SAZALY
saya tak amik peduli pon.. 
saya nak jugak kamu berdua. love sangat-2 dekat korunk. 


Friday, 10 February 2012

sekian lama aku MENYEPI .

agak lama finiy mnyepikan diri, cz macam-2 masalah. 
ingtkan da tanak updates and da malas nak ade blog. 
mujurlah masalah da selesai. 
:) mampu tersenyum. heee.
nak share sedikit cerita, hee yang saya boleh memutuskan hubungan dengan 
MY BELOVED boyfriend disebabkan mimipi yang berulang kali.
kesian sungguh dia. tapi finiy kagum dengan dia
sebab dia sentiasa bersabar dengan finiy. dia sentiasa tunggu finiy.
thanks HAZIQ YUSUF. I'm proud with you.
tpi kadang-2 finiy ni agak melampau, sebab biarkan dia sendirian.
3 tahun 10 bulan finiy dengan dia, macam-2 kenangan kan, 
tapi finiy tetap berkeras hati nak tinggalkan dia sebab mimpi tu.
biarlah rahsia kan mimpi tu :P

#disebabkan bufday finiy da lepas 12/01/12
dan bufday dia yang baru sehari lepas 09/02/12 kami da semakin
dewasa sebab dah mncecah usia 21tahun kan.
heee :)
kami akan berfikiran terbuka.

dia penah cakap, sebelum buat apa-2 keputusan berbincang lah dengan dia
sebab dia bukan orang lain dalam life aku. 
=,=" heee. betol ape dia cakap. 
Dia da bnyak sangat ubah life aku, dari perangai cam bebudak,
dia buat aku jadi seorang yg berfikiran terbuka.

now kami da bersatu balik. kali ni berkonsepkan saling faham memahami.
haha, kalau ade jodoh tak kemana. 
thank sebab sentiasa ade dengan saya :) 

# pilih orang yang betol-2 sayangkan kita, bukan kita sayangkan dia :P


=,=" ini dia orang yang selalu ade dengan saya, pic ni waktu dia tgh baca ikrar 
kat tempat keje dia. haha. berwawasan kan dia

sayang dia sangat-2. dia cakap saya manis kalau bertudung.hee saya rase pon betol.
kita kan makin tua. so pandai-2 la fikir kan. 
finiy awak mesti bole. 

Saturday, 7 January 2012

ALAHAI !! SEM 4 SUDAH :)

hye semua..
akhirnya sampai jugak finiy kat JOHOR ni.
yes, sem akhir. tak sabarnyer. lagi 3 bulan jer then praktikal.
bagaimana lah agaknya. 
sem da naik, so umor pown mnjadi naik jugak lah yerk..
pergh. 21 tahun. biar betol.
finiy dah besar lah. bagaimana kah ni.
nak share cerita nih. waktu cuti sem finiy kerja tau.
then akhirnya, finiy dapat gak beli hp idaman. 
haha
SAMSUNG GALAXY Y
ntah berapa lama pulak bertahan hp ni. anyway,
thanks for IXATY HADI cz teman saya beli hp tu 
okayh.

#mood berbunga-2 dapat hp baru.