Dunia Fantasi Saya

Dunia Fantasi Saya

TEKAN SINI

Followers

About Me

My photo
hallo there, i'm finiy and this is my official blog. i love writing. thats the reason why i do this blog and i also love to share my stories with my friends.so enjoy when you read this blog dear :)

mY true Love

mY true Love
IBUNDA NOOR AISAH
"Mother is an undying love, A love beyond compare, the one you take your troubles to, she is the one who really cares. Mother you are all of this and more, I love you very much"

gadis-2 ku sayangg

gadis-2 ku sayangg
ONE3RD SIBLINGss
"sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan. tanpa persahabatan percintaan akan berakhir.tetapi tanpa percintaan sahabat boleh kekal. oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin.

mY little brO

mY little brO
ini satu-2 nya adik kandung aku yang lahir dari satu perut ibu yang sama . MOHD SAHRIL AZLI. iloveyou more then you love me sayangg. saya akan selalu ada untuk awak <3. rajin-2 la follow blog dia - CLICK HIS PHOTO !
Powered by Blogger.

Friday, 10 February 2012

sekian lama aku MENYEPI .

agak lama finiy mnyepikan diri, cz macam-2 masalah. 
ingtkan da tanak updates and da malas nak ade blog. 
mujurlah masalah da selesai. 
:) mampu tersenyum. heee.
nak share sedikit cerita, hee yang saya boleh memutuskan hubungan dengan 
MY BELOVED boyfriend disebabkan mimipi yang berulang kali.
kesian sungguh dia. tapi finiy kagum dengan dia
sebab dia sentiasa bersabar dengan finiy. dia sentiasa tunggu finiy.
thanks HAZIQ YUSUF. I'm proud with you.
tpi kadang-2 finiy ni agak melampau, sebab biarkan dia sendirian.
3 tahun 10 bulan finiy dengan dia, macam-2 kenangan kan, 
tapi finiy tetap berkeras hati nak tinggalkan dia sebab mimpi tu.
biarlah rahsia kan mimpi tu :P

#disebabkan bufday finiy da lepas 12/01/12
dan bufday dia yang baru sehari lepas 09/02/12 kami da semakin
dewasa sebab dah mncecah usia 21tahun kan.
heee :)
kami akan berfikiran terbuka.

dia penah cakap, sebelum buat apa-2 keputusan berbincang lah dengan dia
sebab dia bukan orang lain dalam life aku. 
=,=" heee. betol ape dia cakap. 
Dia da bnyak sangat ubah life aku, dari perangai cam bebudak,
dia buat aku jadi seorang yg berfikiran terbuka.

now kami da bersatu balik. kali ni berkonsepkan saling faham memahami.
haha, kalau ade jodoh tak kemana. 
thank sebab sentiasa ade dengan saya :) 

# pilih orang yang betol-2 sayangkan kita, bukan kita sayangkan dia :P


=,=" ini dia orang yang selalu ade dengan saya, pic ni waktu dia tgh baca ikrar 
kat tempat keje dia. haha. berwawasan kan dia

sayang dia sangat-2. dia cakap saya manis kalau bertudung.hee saya rase pon betol.
kita kan makin tua. so pandai-2 la fikir kan. 
finiy awak mesti bole. 

No comments:

Post a Comment