Dunia Fantasi Saya

Dunia Fantasi Saya

TEKAN SINI

Followers

About Me

My photo
hallo there, i'm finiy and this is my official blog. i love writing. thats the reason why i do this blog and i also love to share my stories with my friends.so enjoy when you read this blog dear :)

mY true Love

mY true Love
IBUNDA NOOR AISAH
"Mother is an undying love, A love beyond compare, the one you take your troubles to, she is the one who really cares. Mother you are all of this and more, I love you very much"

gadis-2 ku sayangg

gadis-2 ku sayangg
ONE3RD SIBLINGss
"sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan. tanpa persahabatan percintaan akan berakhir.tetapi tanpa percintaan sahabat boleh kekal. oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin.

mY little brO

mY little brO
ini satu-2 nya adik kandung aku yang lahir dari satu perut ibu yang sama . MOHD SAHRIL AZLI. iloveyou more then you love me sayangg. saya akan selalu ada untuk awak <3. rajin-2 la follow blog dia - CLICK HIS PHOTO !
Powered by Blogger.

Tuesday, 14 February 2012

saya ade KEKASIH baru . i'm fall in love again .

hamboi.. mesti terkejot kan,
oke nak buat pengakuan yang saya ade KEKASIH baru.
=,=" maafkan saya. ummmm
bukan niat nak menduakan HAZIQ YUSUF tu. haha

oke la saya jujur , saya da jatuh hati kat seorang gadis ni.
acctually ta penah pon jumpa face to face lagi. 
setakat berborak dalam fon, chat kan fb tu normal. 
for me, dia sangat2 cute ! even ta penah kenal tapi dia selalu 
buat saya gembira, ade jer bila saya on. 
thanks si comel ! 
saya da anggap dia macam sahabat saya.
thats y saya panggil dia kekasih saya. 
nama girl ni bagi saya sangat cantikkk coz nama ayah kami sama.
bertapa sweetnya kita. haha cewaaaahhhh. 
saya sayang awak 

NURFARHIN BINTI ABU BAKAR 


# ini dia KEKASIH saya. love you awak <3

tanpa kamu saya tak kenal ayien ni awak...
credit for IXATY HADI. sebab awak saya kenal dia sayanggg. 
saya pon sayang awak jugak xaty cz awak bntu saya dalam
semua masalah cinta saya. 
rindu nak meet awak lagi wahai CINTA.


#ini dia CINTA saya. IXATY HADI

walaupun kamu berdua telah ditaken by LEYMAN WATTAU with HAREEZ SAZALY
saya tak amik peduli pon.. 
saya nak jugak kamu berdua. love sangat-2 dekat korunk. 


No comments:

Post a Comment