Dunia Fantasi Saya

Dunia Fantasi Saya

TEKAN SINI

Followers

About Me

My photo
hallo there, i'm finiy and this is my official blog. i love writing. thats the reason why i do this blog and i also love to share my stories with my friends.so enjoy when you read this blog dear :)

mY true Love

mY true Love
IBUNDA NOOR AISAH
"Mother is an undying love, A love beyond compare, the one you take your troubles to, she is the one who really cares. Mother you are all of this and more, I love you very much"

gadis-2 ku sayangg

gadis-2 ku sayangg
ONE3RD SIBLINGss
"sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan. tanpa persahabatan percintaan akan berakhir.tetapi tanpa percintaan sahabat boleh kekal. oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin.

mY little brO

mY little brO
ini satu-2 nya adik kandung aku yang lahir dari satu perut ibu yang sama . MOHD SAHRIL AZLI. iloveyou more then you love me sayangg. saya akan selalu ada untuk awak <3. rajin-2 la follow blog dia - CLICK HIS PHOTO !
Powered by Blogger.

Sunday, 14 October 2012

MY 1ST TUTORIAL .

Hye stalker-2 blogger sekalian :p
mesti tertanya-2 apa bnde yg finiy nak post kali ni. 
oke, ini first time finiy try tutorial tudung bawal.
nmpk nice je finiy tgok gadis-2 yg kat youtube tu buat. 
so finiy pon menjebakkan diri dengan ikot cara diorang bertudung
bagi finiy, nice juga. hahah . puji diri sendri
oke ini adalah hasil finiy meniru diorang. haha


finiy satukan je lah semua gmba ni. hahah
NICE TAK ?
better korang semua puji, kalau x finiy gigit sorang demi sorang :D
haha, gurau je lah. 

SELINGAN,

ESOK finiy balik semenanjung. whoahahah. seronoknya.
hehehe.