Dunia Fantasi Saya

Dunia Fantasi Saya

TEKAN SINI

Followers

About Me

My photo
hallo there, i'm finiy and this is my official blog. i love writing. thats the reason why i do this blog and i also love to share my stories with my friends.so enjoy when you read this blog dear :)

mY true Love

mY true Love
IBUNDA NOOR AISAH
"Mother is an undying love, A love beyond compare, the one you take your troubles to, she is the one who really cares. Mother you are all of this and more, I love you very much"

gadis-2 ku sayangg

gadis-2 ku sayangg
ONE3RD SIBLINGss
"sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan. tanpa persahabatan percintaan akan berakhir.tetapi tanpa percintaan sahabat boleh kekal. oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin.

mY little brO

mY little brO
ini satu-2 nya adik kandung aku yang lahir dari satu perut ibu yang sama . MOHD SAHRIL AZLI. iloveyou more then you love me sayangg. saya akan selalu ada untuk awak <3. rajin-2 la follow blog dia - CLICK HIS PHOTO !
Powered by Blogger.

Saturday, 30 November 2013

Semester Baru Bermula ! Satu Langkah Ke Hadapan :D

Assalamualaikum blogger sekalian. 
seperti tak ku sangka , dah berkurun tak update blog, usah diakatakan berhabuk,
siap nak bersawang lagi. hahah :) Alhamdulillah, bersyukur sangat
dapat naik setapak lagi kehadapan untuk menghadapi hidup sebagai student.
seperti biasa penuh dengan assigmnt, segala jenis praktikal, segala jenis pekara
lah nak kene buat. Tapi dah separuh jalan kan, so buat jelah.

Hope sangat this sem, akan lebih baik dari sem yang lepas. 
SHAFINI, 
please jadi pelajar yang baik, even tak cemerlang mana pon okeyh!
In Shaa Allah. :) 
Niat tu penting ! 
tak tahu nak merepek apa, hah! one more think, now saya ada new roomate.
KAK MORU. !

oke xtahu nak merepek ape dah, siapa yang singgah baca, thanks :) 

Tetibe hati ni berbisik, yang saya rindukan Haziq Yusuf, my super duper lover !