Dunia Fantasi Saya

Dunia Fantasi Saya

TEKAN SINI

Followers

About Me

My photo
hallo there, i'm finiy and this is my official blog. i love writing. thats the reason why i do this blog and i also love to share my stories with my friends.so enjoy when you read this blog dear :)

mY true Love

mY true Love
IBUNDA NOOR AISAH
"Mother is an undying love, A love beyond compare, the one you take your troubles to, she is the one who really cares. Mother you are all of this and more, I love you very much"

gadis-2 ku sayangg

gadis-2 ku sayangg
ONE3RD SIBLINGss
"sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan. tanpa persahabatan percintaan akan berakhir.tetapi tanpa percintaan sahabat boleh kekal. oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin.

mY little brO

mY little brO
ini satu-2 nya adik kandung aku yang lahir dari satu perut ibu yang sama . MOHD SAHRIL AZLI. iloveyou more then you love me sayangg. saya akan selalu ada untuk awak <3. rajin-2 la follow blog dia - CLICK HIS PHOTO !
Powered by Blogger.

Thursday, 20 September 2012

SIAPA LELAKI INI ?

hye stalker-2 sekalian :D
first of all, aku ta tahu lah kenapa dan apa dah 
jadi dengan entry kali ni. ?
konon-2 nak mencerita kan siapa lelaki ini? 
atas permintaan tuan punya badan, nak sangat aku cerita tentang
dia dalam blog kesayangan aku ni. 
baiklah aku tunaikan dari kempunan.

HAHAH :) 
oke, lelaki ni adalah kawan aku masa kat 
INSTITUT PERTANIAN AYER HITAM, JOHOR.
orang ramai panggil dia ABANG HANIS uwerkkkk
yelah umo dah tua la katekan. tak silap 24 Tahun kot.

waktu sem 1 dia ni memegang jawatan sebagai AJK SUKAN & REKREASI
sempat jugak lah aku bekerja bawah dia sebagai ajk kecil. 
NOT BAD lah keje dia.
masuk sem 2, perghhh naik tahta jadi PRESIDENT 
terus. hahahah. oke lah kalau dia jadi ketua, ade jugak lah aktiviti
yelah dah over dewasa ni banyak lah sikit idea yang dia keluarkan.

masa kat ipah , dia selalu main bola ngn futsal.
petang-2 ade je la muka dia ngn kengkawan dia kat padang.
dia jugak wakil IPAH masa lawan kat IPTG.
team bola sepak dapat NO 2, but team futsal dapat NO 1 kot..
ish panjang sangt lah pulak, ckup lah tu. nak tahu x sape lelaki tu,
let seee


*oke , ni lah dia ,sorry nama penuh x tau
call him HANIS sahaja


 *oke ni waktu kat ipah , pic hanis ngn pitot 

OKE HANIS!
puas hati, akhirnya ade jugak entry sal aok, koi dah buatkan dah.
lepasni jangan bising-2 lagi oke . PEACE !


No comments:

Post a Comment