Dunia Fantasi Saya

Dunia Fantasi Saya

TEKAN SINI

Followers

About Me

My photo
hallo there, i'm finiy and this is my official blog. i love writing. thats the reason why i do this blog and i also love to share my stories with my friends.so enjoy when you read this blog dear :)

mY true Love

mY true Love
IBUNDA NOOR AISAH
"Mother is an undying love, A love beyond compare, the one you take your troubles to, she is the one who really cares. Mother you are all of this and more, I love you very much"

gadis-2 ku sayangg

gadis-2 ku sayangg
ONE3RD SIBLINGss
"sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan. tanpa persahabatan percintaan akan berakhir.tetapi tanpa percintaan sahabat boleh kekal. oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin.

mY little brO

mY little brO
ini satu-2 nya adik kandung aku yang lahir dari satu perut ibu yang sama . MOHD SAHRIL AZLI. iloveyou more then you love me sayangg. saya akan selalu ada untuk awak <3. rajin-2 la follow blog dia - CLICK HIS PHOTO !
Powered by Blogger.

Thursday, 10 May 2012

akhirnya DIA kekasih aku

Alhamdulillah, sangat-2 bahagia rasanya.
tak sangka DIA kekasih aku sekarang.
daripada bestfriend terus kepada boyfriend
usia persahabatan selama 1 tahun setengah terus membuat aku memilih dia.
macam lucu sangat bila dikenang-2 kan 
walaupun pada masa yang sama aku dengan dia mepunyai kekasih 
tapi dia pun memendam perasaan dekat aku, sama seperti aku.
Tapi perasaan tu kami ketepikan sebab masing-2 dah ade kekasih. 

nak dikatakan jodoh la kowt, kebetulan kami putus pada bulan yang sama.
dia kongsi masalah dia dengan aku, sama seperti aku.
 terima kasih ALLAH . 
kenapa aku tak jumpa dia dari awal lagi. mungkin ini hikmahnya.
terima kasih sebab munculkan dia sebagai sahabat dan akhirnya sebagai cinta hati saya.

untuk awak capital I

~ thanks sebab ade dengan saya,
~ thanks sebab hari-2 bersuper saver dengan saya sampai jam 4 pagi.
~thanks sebab always jumpa saya tiap-2 minggu
~ thanks sebab banyak korbankan masa awak untuk sms dan bergayut dengan saya

awak sangat comel bagi saya sebab awak memng comel .
awak ketepikan ego awak untuk saya semata-2 awak tak nak gadoh lama-2
saya hargai ape yang awak buat,.
saya janji dengan awak, saya akan jadi seperti awak capital I .
seorang yang menjaga hati.

08/05/2012  tarikh keramat saya dengan awak 
i love you so much Capital I

No comments:

Post a Comment