Dunia Fantasi Saya

Dunia Fantasi Saya

TEKAN SINI

Followers

About Me

My photo
hallo there, i'm finiy and this is my official blog. i love writing. thats the reason why i do this blog and i also love to share my stories with my friends.so enjoy when you read this blog dear :)

mY true Love

mY true Love
IBUNDA NOOR AISAH
"Mother is an undying love, A love beyond compare, the one you take your troubles to, she is the one who really cares. Mother you are all of this and more, I love you very much"

gadis-2 ku sayangg

gadis-2 ku sayangg
ONE3RD SIBLINGss
"sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan. tanpa persahabatan percintaan akan berakhir.tetapi tanpa percintaan sahabat boleh kekal. oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin.

mY little brO

mY little brO
ini satu-2 nya adik kandung aku yang lahir dari satu perut ibu yang sama . MOHD SAHRIL AZLI. iloveyou more then you love me sayangg. saya akan selalu ada untuk awak <3. rajin-2 la follow blog dia - CLICK HIS PHOTO !
Powered by Blogger.

Tuesday, 15 November 2011

THE BEST MOMENT WITH YOU "MR.LOVE"

11 NOVEMBER 2011
wow bnyik macam interested je kan.
btw, pada tarikh ni terjadi satu moment yang ta boleh dilupakan.
punya lama kami plan, Alhamdulillah, akhirnya vacation
ke MELAKA BANDARAYA BERSEJARAH
menjadi jugak akhirnya..
thanks sayang sebab sudi terbang dari TERENGGANU
hingga lah sampai ke negeri JOHOR ini.

satu pengorbanan yang bby ta kan lupa bu. thanks a lot sebab mintak cuti
kerja semata-2 nak jumpa i. thanks jugak
sebab sudi spent time selama 3 hari 2 malam di melaka.
dan satu lagi sayanggg , thanks sebab hadiahkan necklace baru
untuk saya.love you more sayanggg

meh aku upload gambar yang menarik je :


ade tak macam ala-2 cinta elisya yang kat tv3 tu. haha ta jadi lansung !
btw, suke lah pic nih :)


ingat tinggi sangat la tuh. puih.. suke sangt buat memek muke


da macam artis aku rase. buat pape kene snap.

haha. tu je pic yang leyh kongsi, kalau nak tengok bnyak-2 pegi tengok kat
FACEBOOK saya ye sayanggg semua.

saya sangat seronok, antara lokasi yang kitowang sempat pegi.
MPMP - tengok mat rempit
TASIK KELEBANG - amik udara malam
ZOO MELAKA, DATARAN PAHLAWAN, MUZIUM,
A FAMOSA dan ade lah tempat-2 yang aku ta thu namanya, coz
saya bukan orang MELAKA
pay attension keyh ! btw memang best :)

vacation nih takan menjadi tanpa korang berdua.
ofcourse my beloved frends or sweet couple


thanks awak berdua. thanks sebab bawak saya dengan
jantung hati saya berjalan-2.
love "apex & yat "

overal , i'm felt good. thanks sayang-2 semua kerana sudi membaca.
exspecially to my MR.LOVE. saya happy dengan kamu.
bu ingt janji awak , waktu kita lepak kat dataran pahlawan tuh
' saya nak ape yang saya mahukan tu '

*bu, ingt tau janji kamu tuh, bb akan tunggu bu. cepat-2 kumpul duit ye sayanggg.
(miang nya) . tapi itu lagi bagus kan. keje molek-2 la kat sana. bak kata kamu
"BB MILIK BU" InsyaAllah saya akan jadi milik kamu, tapi sekarang saya hak mak saya,
dan yang diatas tu ALLAH . bu buat something yang terbaik keyh
untuk relation nih. ILOVEYOU

ade jodoh, ade rezeki, ada masa, kita jumpa lagi sayanggg. thanks kat korang-2 yang sudi membaca blog aku nih. agak pnjang, haha. tpi ini semua luahan hati, coretan la konon. thanks all. BYE-2

No comments:

Post a Comment