Dunia Fantasi Saya

Dunia Fantasi Saya

TEKAN SINI

Followers

About Me

My photo
hallo there, i'm finiy and this is my official blog. i love writing. thats the reason why i do this blog and i also love to share my stories with my friends.so enjoy when you read this blog dear :)

mY true Love

mY true Love
IBUNDA NOOR AISAH
"Mother is an undying love, A love beyond compare, the one you take your troubles to, she is the one who really cares. Mother you are all of this and more, I love you very much"

gadis-2 ku sayangg

gadis-2 ku sayangg
ONE3RD SIBLINGss
"sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan. tanpa persahabatan percintaan akan berakhir.tetapi tanpa percintaan sahabat boleh kekal. oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin.

mY little brO

mY little brO
ini satu-2 nya adik kandung aku yang lahir dari satu perut ibu yang sama . MOHD SAHRIL AZLI. iloveyou more then you love me sayangg. saya akan selalu ada untuk awak <3. rajin-2 la follow blog dia - CLICK HIS PHOTO !
Powered by Blogger.

Sunday, 20 January 2013

WE ARE BUDDIES ( sedih + gembira + susah + senang )

Assalamualaikum, alahai sangat bersawang lah ini blog
oke oke untuk membersihkan sawang-2 yang ade ni, mari finiy cerita sesuatu.
untuk entry kali ni finiy nak story mori sikit pasal 
someone special yang ade dalam hidup finiy.
Finiy nak cerita pasal BUDDIES finiy :)
finiy pon x tahu first finiy bole rapat ngn diorang. hahah
Alhamdulillah kami kawan baik semua.
dalam BUDDIES ni ade 12 orang semuanya termasuk finiy sendiri. 
9 lelaki + 3 gigirl. (banyak sangat kumbang )





ini semua buddies-2 finiy tau. kitorang xde gambar yang OFFICIAL . sebab bila snap pic
mesti ade je yang tertinggal. #stress 

nampak cam bebudak je semua. tapi sebenarnya masing-2 dah tua.
hahahah +,+"

meh finiy cerita sorang-2 pasal mereka ni . eh eh . hope korang sudi membaca ape yang finiy
nak carutkan kat sini. hahaha 


yang comei ni nama dia azimah. dia ni kira riuh gak lak. 
dia muda dari finiy. umur dia 21 this year. habit dia ni suka gelak tak henti-2
bila nak stop pon xtau. last-2 semput !
p/s : woi budak , saya sayang awak keyh !


ni yang muka ala-2 irma hasmie ni nama dia ija.. 
dia pun umor 21 jugak. habit dia ni suka buat suara macam karton paling
hodoh sekali. haha. setiap hari wajib dengar suara tu.
p/s : woi woi, isayangyou. heheh


hah ! yang ni lelaki paling gila n paling rapat ngn finiy. ni pon bawah finiy gak. umur dia
same cam girgil diatas. 21 tahun gak. finiy da anggap dia cam adik finiy sendiri.
habit dia ni suka main bola. finiy memang suka tengok dia main. macam neymar wooo.
p/s : weyh budak. thanks anggap aku cam kakak kau :)


ni yang tersengih-2 ni tatau sape. haha. ni la khaider aka nubhan. ni pon umur 21 tahun gak.
finiy knal dia dari Ip kot. tapi x pernah tegur. dah masuk alam universitas ni la
boleh serapat sehingga jadi buddies ni. habit dia ni suka main game. x berkembang. haha
p/s : woi woi, sayang kau


hah. yang ni bocah mane ntah. Dia ni kira abang ngah la, sebab dah tua. haha
umur dia 24 tahun ni. kekadang je dapat dengar dia sembang ngn bunga-2 dalam buddies ni.
Apa yang nak di malukan pun x tahu. hee. 
p/s : din din jangan lah malu ngn kami :) . sayang kau abang ngah


yeahhh !! ni dia our ABANG LONG ! abang ni paling besar . umur abang ni 28 tahun.
finiy respect abang long sebab dia ikot je cakap adik-2 dia. layan je kerenah kitorang. 
thanks abang. buddies yang lain hope kita bole respect our abang long
p/s : weloveyou abang long :)


now,, he is our bambra. haha. dia ni paling rendah dikalangan kitorang tau. comel tau dia ni. 
nama dia nazir, umu dia xde same ngan sape-2. heee.tahun  ni umur dia 20 tahun. 
boleh dikatakan dialah driver terbaik finiy. mintak je tolong bawak kesana sini, cnform boleh. 
p/s : adik bambra thanks for help me sayang kau


aha.. ini dia joe. dia ni Ya Allah, tuhan je tahu. malu . susah nak bercakap ngn bunga-2 yang ade
dalam buddies ni. rase nak lempang-2 je. x sangka lah dalm mlu2 ni klau bercakap kmain lgi.
tahun ni umur dia genap 19 tahun. tahniah joe
p/s : cuba lah ckap ngn bunga-2 yang ade kat sini. sayang kau joe :)


oke, yang ni pulak nama dia syuk. umur syuk ni 19 tahun jugak. dia ni jarang lah ade nagn kitorang. 
ade komitmen lain agaknye. muka dia selalu macam tak cukup tido. tapi kalau kitorang g 
mane-2 dia mesti ade
p/s : luangkan masa bersama kami. weee.


ini ikhwan. umur dia 23 tahun. dia ni kalau bab-2 bergambar kasi kat dia.
buddies kalau nak bergambo mesti kene ade dia. baru nampak cantik. 
nanti dia akan edit sane-2 sini. 
p/s : thanks sudi snap pic kitorang :). sayang kau


ahahaa.. ini dia our DORAEMON . ini azharn. arn nama glamour dia. 
heheh umur dia 19 tahun . nampak cam brader2 kan. hope dia jadi bodyguard kita 
sepanjang masa. heee
p/s: Arn jangan makan bebanyak. sayang kau :)

finiy sayang gila dekat buddies-2 finiy. hai korang harap korang pon sayang finiy jugak.
kalau korang takde. sunyilah hati finiy. jangan tinggalkan finiy & buddies-2 lain eh..
saya sayang buddies saya :)

WAJAH-2 GIRANG KAMI :



KAMI BUDDIES, KAMI TAKKAN TERPISAH 
i love you all buddies .

sekian saje entry finiy untuk hari ni. bye-2


No comments:

Post a Comment