Dunia Fantasi Saya

Dunia Fantasi Saya

TEKAN SINI

Followers

About Me

My photo
hallo there, i'm finiy and this is my official blog. i love writing. thats the reason why i do this blog and i also love to share my stories with my friends.so enjoy when you read this blog dear :)

mY true Love

mY true Love
IBUNDA NOOR AISAH
"Mother is an undying love, A love beyond compare, the one you take your troubles to, she is the one who really cares. Mother you are all of this and more, I love you very much"

gadis-2 ku sayangg

gadis-2 ku sayangg
ONE3RD SIBLINGss
"sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan. tanpa persahabatan percintaan akan berakhir.tetapi tanpa percintaan sahabat boleh kekal. oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin.

mY little brO

mY little brO
ini satu-2 nya adik kandung aku yang lahir dari satu perut ibu yang sama . MOHD SAHRIL AZLI. iloveyou more then you love me sayangg. saya akan selalu ada untuk awak <3. rajin-2 la follow blog dia - CLICK HIS PHOTO !
Powered by Blogger.

Wednesday, 3 April 2013

PENUTUP MARCH 30/03/2013 EXCIDENT

Asalamualaikum.. 
Alhamdulillah Allah masih panjangkan umur saya.
sangat bersyukur Ya Allah , kau berikan ku peluang untuk menghirup udara segar
memberi ku peluang untuk meneruskan kehidupan seperti biasa.
*muhasabah diri kejap.

30/03/2013
Cantik kan tarikh ni. Tapi tragis bagi saya, sebb tarikh ni merupakan
hari paling menggerikan seumur hidup saya.
Buat pertama kali setelah hampir setahun duduk di bumi Kenyalang, Sarawak.
Akhirnya, merasa jugak jalan raya ni, mamah kulit2 saya.
Excident with Bambra aka Nazir, sangat menggerikan.
Antara moto dengan Hilux. Ya Allah sumpah takot.
kejadian ni meggerikan saya, sebb saya di seret di bawah tayar Hilux tu. :(
Nasib baik lah slow, kalau laju ntah kene gilis agaknye.
 Bersyukur xde patah mana-2, cuma luka bahagian kanan anggota badan 
exspecially bahu, tgn & kaki 


# Ni gambar waktu xcdent


ini bahagian kaki


bahagian tangan kanan 


bahagian bahu kanan


mula-2 jatuh dah snap gambar. kenangan kan. hollaaaa sangat pedih kowt
hari ni dah masuk 4hari dah xcdent, serius sangt pedih, mandi pon kawan2 
yang mandikan. sweetkan.
Thanks ija, azimah, & kak wa. 
thanks jaga saya.
by the way, thanks kat syafiq, yang bayar kos perubatan kat klinik.
thanks bambra hulur wang dekat saya.
sangat menghargai korang.


oke, kesudahannye, luka2 tadi jadi cam ni. owhhh sangt buruk ye tangan saya.
xpe lah, takdir semuani.

Doakan saya cepat sembuh kengkawan :)

No comments:

Post a Comment