Dunia Fantasi Saya

Dunia Fantasi Saya

TEKAN SINI

Followers

About Me

My photo
hallo there, i'm finiy and this is my official blog. i love writing. thats the reason why i do this blog and i also love to share my stories with my friends.so enjoy when you read this blog dear :)

mY true Love

mY true Love
IBUNDA NOOR AISAH
"Mother is an undying love, A love beyond compare, the one you take your troubles to, she is the one who really cares. Mother you are all of this and more, I love you very much"

gadis-2 ku sayangg

gadis-2 ku sayangg
ONE3RD SIBLINGss
"sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan. tanpa persahabatan percintaan akan berakhir.tetapi tanpa percintaan sahabat boleh kekal. oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin.

mY little brO

mY little brO
ini satu-2 nya adik kandung aku yang lahir dari satu perut ibu yang sama . MOHD SAHRIL AZLI. iloveyou more then you love me sayangg. saya akan selalu ada untuk awak <3. rajin-2 la follow blog dia - CLICK HIS PHOTO !
Powered by Blogger.

Wednesday, 24 August 2011

bebas. rasa senang hati :)

hye reader. apa kabar?
hampir 5 hari aku tak bukak blog ni hah..blur sekejap. 
macam2 nak citer, tpi yang simple2 je la yee.
aku dah bebas da, bebas dari exam weyh..
gila seronok. hahaa.
now pkir na balik je. nak raya.
kenapa la tak benarkan je aku blik hari ni. nak gak tunggu 
sampai hari jumaat. aish.. 

aku digelar paparazi . haha
 ni semua sal main mercun la ni. 
budak lelaki ni la main bubuh nama tu. padahal diowg ta thu
aku lah yang tangkap pic diowng.
aku pown bijak g pasang flash kamera tuh. hahah

jangan salah faham, aku snap sebab nak ltak kat blog la.
bukan nak hantar kat pentdbiran pown. apalah ??

*pic yang aku dapat tangkap 


*nmpak tak asap2 tu.. angkara mercun la tuh. haha. tpi blur sikit 
gambanya, pandai2 korang la tgok.


*ni pulak gamba di celah2 tingkap bilik aku. depan tu asrama 
budak lelaki. haha, dekat ke tidak. wee.
kalau perhati betol2 gamba ni, budak2 laki tgh bersidai main mercun sambil
berteriakan. mnjerit2 la tu.

k lah ni je yang aku nak sampaikan kali ni
aku skrang tersangat la excited sampai ta thu nak balik bawak bape bijik beg. hahah

 k lah semua. bye2 

No comments:

Post a Comment