Dunia Fantasi Saya

Dunia Fantasi Saya

TEKAN SINI

Followers

About Me

My photo
hallo there, i'm finiy and this is my official blog. i love writing. thats the reason why i do this blog and i also love to share my stories with my friends.so enjoy when you read this blog dear :)

mY true Love

mY true Love
IBUNDA NOOR AISAH
"Mother is an undying love, A love beyond compare, the one you take your troubles to, she is the one who really cares. Mother you are all of this and more, I love you very much"

gadis-2 ku sayangg

gadis-2 ku sayangg
ONE3RD SIBLINGss
"sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan. tanpa persahabatan percintaan akan berakhir.tetapi tanpa percintaan sahabat boleh kekal. oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin.

mY little brO

mY little brO
ini satu-2 nya adik kandung aku yang lahir dari satu perut ibu yang sama . MOHD SAHRIL AZLI. iloveyou more then you love me sayangg. saya akan selalu ada untuk awak <3. rajin-2 la follow blog dia - CLICK HIS PHOTO !
Powered by Blogger.

Monday, 17 October 2011

busy body !

hye guys. isu isu
bosan lah finiy dapat kawan macam ni.
bukannya tak boleh kan, but jangan lah nak menyampuk pe orang nak cakap.
*opsss maafkan saya. 
setiap kali online , bila je post something kat wall.
nak jugak menyampuk. mmg kat situ ade tempat untuk
 LIKE, COMMENT
tapi saya rase tak perlu kowt awak ade kat situ.
sebab mnyakitkan hati dan suka mengarut .
kenapa awak begitu erk. oke lupakan .

sudah habis slot pasal budak jenis macamnih. 

okay now, adek saya 
MOHD SAHRIL AZLI
ade BLOG !!. sangat2 teruje lah nak membacanya kann.
kalau kawan2 nak baca ape dia mengarut sila lah 
KLICK HERE :)

p/s: jeles aku tgok blog kau nok ! 

okay! dah siap sal mempromot blognya ..

MY BELOVED : buahatijantungintanpayung kuwh !

ABDUL HAZIQ BIN YUSUF

rindu sangat dekat dia . 
masa nak dating dah hampir. 
welcome to JOHOR ! euwww~~~
belom sampai lagi lah. (nagoi)
now , sebok outstation sane sini. kumpul duit banyak2 
lepastu belanja saya yeee.. 
hahak. saya sangat rindukan kamu. love you more
muaxxxxxxx

*bye2 semua, see you next post !

No comments:

Post a Comment