Dunia Fantasi Saya

Dunia Fantasi Saya

TEKAN SINI

Followers

About Me

My photo
hallo there, i'm finiy and this is my official blog. i love writing. thats the reason why i do this blog and i also love to share my stories with my friends.so enjoy when you read this blog dear :)

mY true Love

mY true Love
IBUNDA NOOR AISAH
"Mother is an undying love, A love beyond compare, the one you take your troubles to, she is the one who really cares. Mother you are all of this and more, I love you very much"

gadis-2 ku sayangg

gadis-2 ku sayangg
ONE3RD SIBLINGss
"sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan. tanpa persahabatan percintaan akan berakhir.tetapi tanpa percintaan sahabat boleh kekal. oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin.

mY little brO

mY little brO
ini satu-2 nya adik kandung aku yang lahir dari satu perut ibu yang sama . MOHD SAHRIL AZLI. iloveyou more then you love me sayangg. saya akan selalu ada untuk awak <3. rajin-2 la follow blog dia - CLICK HIS PHOTO !
Powered by Blogger.

Wednesday, 19 October 2011

mari2 kami ade jual jagung cup ! mari rase.. ILOVE TPTM :)

hari ni . jual jagung manis dalam cup
bahasa inggerisnya : sweet corn. haha geliakunyah !
disebabkan tanaman JAGUNG aku dah nak abis, so kitowag decide nak
jual jagung manis jee. seronok kowt ! 
korang hina2 aku pnya kos, SAYUR-SAYUR 
last2 makan gak jagung aku. haha
*so jangan nak hina sesuka hati okay ! 
marah bona aku nih.

ini dia pic aku dengan girl2 TPTM sambil menjual jagung manis okay !





* perasan tak sesuatu. orang lain pakai baju IPAH tapi aku pakai baju SEMAIAN 

SEMAIAN ! SEMAIAN ! rindu weyh :)







No comments:

Post a Comment